dimecres, 18 de febrer del 2015

Duatló per equips del Prat. Campionat Nacional de Catalunya.



El Club Triatló Girona Costa Brava participa amb molt bon resultat al duatló per equips del Prat obtenint una 30ena posició a la categoria Èlit. L’equip B enceta la jornada matinal amb un dotzè lloc a l’Open.

El duatló per equips del Prat de Llobregat va comptar amb la presència de dos equips del club. Les baixes d’última hora d’homes importants, com David Mateu, Jordi Cebrià o Joan Colomé, van debilitar els equips i va fer que només fóssim 4 components per equips. Tot i aquests inconvenients, el paper del club va ser digne i vam poder sumar uns punts valuosos per la lliga de clubs.



L’equip Open havíem quedat per sortir de la Nestlé a 2/4 de 7 del matí. Després de maleir a l’Enric quan sonava el despertador poc abans de les 6, anava a buscar el cotxe amb el retard habitual i provocava les primeres rialles passant per davant del Món Apart amb una bicicleta i disfressat de trialeta. Era carnaval i estava ple de coneguts del món de la nit que tot just tornaven cap a casa.

Arribem puntuals al Prat i ens adonem que la competició anirà amb gairebé una hora de retard. Aprofitem per deixar amb tranquil·litat la bicicleta al box, anar al lavabo i escalfar bé. L’Òscar em pregunta si porto el xip groc i li contesto que no. Ningú m’havia avisat! Busquem algun participant que competeixi amb els elit que ens el deixi per poder sortir a la classificació però finalment tenim sort i en puc comprar un a una paradeta que hi ha al costat de la sortida.

Els primers cinc quilòmetres els fem a un ritme de 3:45. La consigna és anar agrupats i a un ritme còmode per tots els membres de l’equip. Passem a molts equips, que van a un ritme més popular. Som lents a la transició i iniciem el tram en bicicleta. Amb en Pallarés li surten constantment les cales que li fan perdre el ritme però seguim avançant a altres equips. El circuit té diferents curves i no és massa agraït. Però són 20 quilòmetres i de seguida hem completat les cinc voltes per fer una nova transició. En Pallarés cau mentre anem cap al box però s’aixeca ràpid. Un jutge ens adverteix que algú de l’equip s’ha descordat el casc abans de deixar la bicicleta però, apart de fer-nos perdre el temps, no passa d’aquí. Així que recorrem les dues voltes que falten a un ritme un pèl inferior al de les primeres voltes, gairebé a 4 al quilòmetre. Veiem que no podrem baixar de l’hora però que ens hi acostarem. Finalment, fem 1 hora, 1 minut i 35 segons.



Quan ens estem a punt d’abrigar, trobem l’equip A que està escalfant per començar la competició, que començarà gairebé al migdia. Estan en el grup d’elit i el nivell és espectacular. Aconsegueixen baixar de l’hora (59 minuts) i deixen el pavelló alt, obtenint una meritòria 30ena posició. Uns punts importants per la lliga de clubs i unes ulleres que toquen en un sorteig són l’epíleg d’un dia maratonià.

Crònica escrita per Xevi Gasau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada